Latest News

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ομαδική απόδραση στις φυλακές Τρικάλων-Απέδρασαν έντεκα κρατούμενοι

Εντεκα αλλοδαποί κρατούμενοι απέδρασαν από τις Φυλακές Τρικάλων κατά τη διάρκεια της χθεσινής οργανωμένης επιχείρηση απόδρασης και ανταλλαγής πυροβολισμών, όπως ανακοίνωσε.... το υπουργείο Δικαιοσύνης μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των κρατουμένων. Οι δραπέτες εξέτιαν ποινές για ληστείες και κλοπές. 
 Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των εξωτερικών φρουρών των φυλακών Τρικάλων. Κάποιοι από αυτούς ήταν κρατούμενοι και πυροβολούσαν με όπλα από την ταράτσατων φυλακών! Κάποιοι άλλοι, πυροβολούσαν έξω από τις φυλακές, όπου ήταν παρκαρισμένο ένα κλειστό φορτηγάκι.
Τουλάχιστον δύο άνδρες κατέβηκαν από το φορτηγάκι και πιθανότητα με πολεμικά Καλάσνικοφ άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των εξωτερικών φρουρών.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες, σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο ένας από τους οποίους είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι τραυματίες έχουν δεχθεί πυρά στην κοιλιά και τα πλευρά.
Άγνωστο παραμένει ακόμα, αν οι φρουροί ανταπέδωσαν τα πυρά...
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους υπευθύνους των φυλακών και έχουν στηθεί μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, που βρίσκονταν στο βανάκι.
Ωστόσο, πληροφορίες λένε ότι η Αστυνομία, δεν έχει φτάσει ακόμα στο χώρο των φυλακών όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί...
Θυμίζουμε ότι από τις συγκεκριμένες φυλακές στις 24 Φεβρουαρίου, επιχειρήθηκε εναέρια απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού.
Το ελικόπτερο είχε καθηλωθεί από τα πυρά των εξωτερικών φρουρών, ο γνωστός κακοποιός είχε πέσει από την ανεμόσκαλα και είχε τραυματισθεί, ενώ συνελήφθησαν οι δύο συνεργοί του.
Οι πρώτες αστυνομικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για "αντίποινα", προερχόμενα από συνεργάτες του Παναγιώτη Βλαστού.