Latest News

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

"Αγκαλιάζουν" τις γυναίκες στον Πειραιά!

Όσες γυναίκες θέλουν να τις αγκαλιάσει ο Δήμος Πειραιά, τότε μπορούν να πάρουν ένα δώρο αγάπης, αρκεί να περάσουν σήμερα που γιορτάζουν από...
το ΣΙΝΕΑΚ".
 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-Αγκαλιάζω και του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», πραγματοποιείται σήμερα  Παρασκευή, 8 Μαρτίου, ημερίδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, από τις 12:00 έως τις 15:00, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ» (πεζόδρομος Καραϊσκου).
Από τις 10:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιείται δωρεάν εξέταση από εξειδικευμένους γιατρούς της Μονάδος Μαστού του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», στο Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, στο ισόγειο του Δημαρχείου.
(Οι γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν για πλήρη εξέταση, να προσκομίσουν την τελευταία μαστογραφία ή υπέρηχο μαστών που είχαν υποβληθεί).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου
  • Χαιρετισμός Προέδρου Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου –Αγκαλιάζω κυρίας Ολυμπίας Μπήτρου - Χαλδαίου
  • Ομιλία κ. Κυριάκου Καλογεράκου, Χειρουργού Ογκολόγου Μαστού, Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών, Δ/ντη Μονάδος Μαστού ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ», με θέμα: «Παθήσεις Μαστού»
  • Ομιλία Ψυχιάτρου κ. Β. Ιακωβίδη, με θέμα: «Οι Ανασταλτικοί Παράγοντες»
  • Ομιλία κυρίας Μανιώς Κωρλέτη Αντιπροέδρου του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου-Αγκαλιάζω, με θέμα: «Το ταξίδι μου στον καρκίνο»