Latest News

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Το Fan Club του Στέλιου Μπρατσόλη

Με έκπληξη λάβαμε πριν από λίγες ημέρες ένα e-mail που μας προσκαλούσε να γίνουμε μέλη του επίσημου(;) φαν κλαμπ των φίλων του Στέλιου Μπρατσόλη...
στο Facebook! 
Αμέσως κάναμε κλικ, αλλά είδαμε ότι δεν μπορούσαμε να μπούμε στη σελίδα του, την οποία πιθανόν να μετάνοιωσαν και την κατέβασαν! 
 Όμως ένας αμετανόητος και επίμονος φίλος του Στέλιου Μπρατσόλη μας έστειλε άλλο e-mail, το οποίο έγραφε τα εξής: 
 "Μιας και έρχονται οι εκλογές για την ΕΠΣΠ και βλέποντας ποιοί είναι υποψήφιοι δε νομίζω πως υπάρχει θέμα σύγκρισης. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε το φαινόμενο ότι όποιος είναι ποδοσφαιριστής ή γενικά αθλητής να κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής,, Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος σε διάφορες θέσεις. Το ίδιο ισχύει και στις εκλογές της ΕΠΣΠ. Ενώ από τη μία είναι υποψήφιος ο τωρινός Πρόεδρος της ΕΠΣΠ ο κ. Μπρατσόλης, άριστος γνώστης τους Πειραϊκού Ποδοσφαίρου και με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο του Ποδοσφαίρου. Νομίζω κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει. Από την άλλη υποψήφιος ο Βουλευτής με τη Ν.Δ. και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Ανατολάκης. Σπουδαίος αθλητής αλλά μέχρι εκεί. Άλλο να παίξεις ποδόσφαιρο και άλλο να Διοικείς στο ποδόσφαιρο...!!!!" 
@Αχ, αυτό το φαν κλαμπ των φίλων του Στέλιου Μπρατσόλη...