Latest News

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ραντεβού με τα κορίτσια από τη Μάνη


Όσοι θέλουν να συναντήσουν από κοντά το Σαββάτο τα κορίτσια από τη Μάνη, τότε καλό είναι να γνωρίζουν πως θα πρέπει να πάμε μέχρι...
την Αρεόπολη.
Εκεί, η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης οργανώνει μανιάτικο Αντάμωμα Συλλόγων. Το ραντεβού είναι για το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στις 9:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Άρεως Πόλις», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, της επετείου της «17ης  Μαρτίου 1821».
 

Οι Μανιάτισσες καλούν όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της Μάνης, να παραβρεθούν στο Μανιάτικο Αντάμωμα, που στόχο έχει την ανταλλαγή απόψεων για κοινές σημαντικές δράσεις, που θα προάγουν τον τόπο μας.

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης Νόρα Μιχαλολιάκου, δήλωσε:

«Σκοπός της συνάντησής μας είναι η γνωριμία μας με όλους τους Μανιάτικους Συλλόγους, η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για κοινές κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, αντάξιες της ιστορίας της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Με πίστη ότι μας ενώνει η Μάνη και η βαριά ιστορική μας κληρονομιά και ότι όλοι μας θέλουμε να συμβάλουμε στη διατήρηση της λαϊκής μας παράδοσης και στην πολιτιστική και  τουριστική  ανάπτυξη  του  τόπου  μας,  θα ανταμώσουμε το Σάββατο στις 16 Μαρτίου,  στην Αρεόπολη.»

Επίσης, χορευτική ομάδα της Π.Ε.Γ.Μ. σε συνεργασία με την «Πολύμορφη Έκφραση Λίνα Λαβούτα Μαντά», θα χορέψει στις εκδηλώσεις το Σάββατο, στις 18:00.

Η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, πραγματοποιεί  και φέτος εκδρομή στη Μάνη, από το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή το απόγευμα 17 Μαρτίου, για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη.


@ Η φωτογραφία είναι αρχείου, πειράζει;
 Όχι δεν πειράζει! Εκείνο που πειράζει είναι να χάσετε το ραντεβού με τα τα κορίτσια από τη Μάνη...