Latest News

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τρίζουν τα κόκαλα του Αβέρωφ...

Μια παρέα από παλιούς ΟΝΝΕΔίτες καθόταν και συζητούσε σε γνωστό καφέ της Πλατείας Κοραή. Ξαφνικά ένας από την γαλάζια παρέα πετάγεται και ρωτάει:


- Ρε σεις, είναι αλήθεια ότι στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου των εργαζομένων του Δήμου ο πρόεδρος έκοψε κομμάτι και σε Βενιζέλο και Κουβέλη; 

Οι υπόλοιποι της παρέας πάγωσαν κι άρχισαν να κοιτάνε ο ένας τον άλλον σαν να είδαν εφιάλτη... 
- "Κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου..." ψέλλισε διστακτικά ο γκριζομάλλης που καθόταν στο κέντρο του τραπεζιού. 

"Μπα, δεν το πιστεύω. Αυτά είναι γνωστές προβοκάτσιες. Τα λένε τίποτα Συριζαίοι στο λιμάνι..." αποφάνθηκε ο πονηρός της γαλάζιας παλιοπαρέας της τάξης του 1983. 

 " Ακούστηκε ότι έκοψε κομμάτι για την κυβέρνηση. Αφού τώρα έχουμε τριτοκομματική, έκοψε για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ..." αποκάλυψε ο μουσάτος που καθόταν στα αριστερά, δίνοντας τη χαριστική βολή στους παλαίμαχους της ΟΝΝΕΔ..." 

 - " Έκοψε κομμάτι στον Βενιζέλο; Τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ; Και τον Κουβέλη; Όχι ρε δεν μπορεί ο πρόεδρος να έπεσε τόσο χαμηλά..." λέει αυτός που καθόταν δεξιά στη άκρη του γαλάζιου τραπεζιού. 

Στιγμιαία επικρατεί σιωπή αλλά αμέσως μετά ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος κάτω από το τραπέζι. Τότε όλοι σκέφτονται πως τρίζουν τα κόκαλα του Αφέρωφ...