Latest News

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Που παίζουν μπάλα τα παιδιά του Πειραιά;

Χωρίς καταγγελίες με στοιχεία και ονόματα όσων ευθύνονται για τις άθλιες αθλητικές υποδομές, έγινε τελικά η φετινή γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο...του Πειραιά.
Παρά το γεγονός ότι το "Reportaz Net" είχε προκαλέσει με σχόλιο τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ. Εκείνη άφησε να εννοηθεί ότι είναι αποφασισμένη να σηκώσει τους τόνους, διεκδικώντας περισσότερα για το πειραϊκό ποδόσφαιρο.  
 Ωστόσο, δεν υπήρχε ίχνος διαμαρτυρίας στην πανηγυρική εκδήλωση, καθώς προφανώς δεν ήθελαν να χαλάσουν το εορταστικό πνεύμα. 
Κάτι τέτοιο τουλάχιστον προκύπτει καλοπροαίρετα από το δελτίο Τύπου που μας έστειλε προ ημερών ο πρόεδρος Στέλιος Μπρατσόλης ως την καλύτερη απάντηση στο σχόλιο μας. 
(Δυστυχώς, το δελτίο Τύπου είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει νόημα να το δημοσιεύσουμε ολόκληρο).
Με λίγα λόγια, το μεγαλύτερο τμήμα του δελτίου Τύπου περιλαμβάνει τις ευχαριστήριες προς πάσαν κατεύθυνση, ενώ γίνεται εκτενής καταγραφή όσων πολιτικών πήγαν στην εκδήλωση και κάθονταν στην πρώτη σειρά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.  
  
Με την ευκαιρία να διευκρινίσουμε για μια ακόμη φορά ότι σε καμία περίπτωση το σχόλιο δεν είχε στόχο τους αθλητές και τα σωματεία. Ούτε τη διοργάνωση της εκδήλωσης - ψυχή της είναι η κυρία Λέλα Αθανασοπούλου- αλλά ούτε ακόμα και τη διοίκηση, όπως θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος.

 Εκείνο που θέλαμε να επισημάνουμε είναι η ξεπερασμένη νοοτροπία να θεωρείται πως μια εκδήλωση πραγματοποιείται με επιτυχία λόγω της παρουσίας των τοπικών πολιτικών παραγόντων. 
Την ίδια  στιγμή μάλιστα που οι τελευταίοι δεν κάνουν όσα αξίζει τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι όσα οφείλουν στους νέους για τις αθλητικές υποδομές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στα γήπεδα του Πειραιά. 

@ Άντε και του χρόνου για τα παιδιά του Πειραιά που παίζουν μπάλα...