Latest News

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Σας παρακαλώ, ρίξτε τους τα καλύτερα μπινελίκια σας!


Αν ακούσετε κάποιον πονηρό να διαμαρτύρεται, επειδή οι απεργοί κλείνουν τους δρόμους, δυσκολεύεται η κυκλοφορία, αναστατώνεται η πόλη και δίνουμε άσχημη εικόνα στους...
τουρίστες, σας παρακαλώ, ρίξτε του τα καλύτερα μπινελίκια σας.

Αν συναντήσετε κάποιον τσάτσο να ρίχνει την ευθύνη της χρεωκοπίας στους δημόσιους υπάλληλους, τους αγρότες,τους φορτηγατζήδες ή όποιους άλλους στοχοποιούν τα κομματικά φερέφωνα, σας παρακαλώ, ρίξτε του τα καλύτερα μπινελίκια σας.

Αν διαβάσετε κάποιον  χαχόλο να γράφει ότι τόσα χρόνια ο κόσμος καλοπέρναγε, έκλεβε, έτρωγε, σπαταλούσεκαι τώρα που ήρθε η ώρα της πληρωμής, δε δικαιούται να αγανακτεί και να διαμαρτύρεται,σας παρακαλώ, ρίξτε του τα καλύτερα μπινελίκια σας.

Αν κάποιος μπούρδας υποστηρίζει ότι έχουμε μια δημοκρατική κυβέρνηση εκλεγμένη με την ψήφο του λαού,ότι όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι, ότι η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, σας παρακαλώ, ρίξτε του τα καλύτερα μπινελίκια σας.

Αν αντιληφθείτε κάποιον φελό να δυσφορεί για τις διαδηλώσεις, τις μούντζες στη Βουλή, τα σκαμπρόζικα συνθήματα,τις ελληνικές σημαίες, τον εθνικό ύμνο, το βρισίδι σε πολιτικούς και τα παπαγαλάκια τους, σας παρακαλώ, ρίξτε του τα καλύτερα μπινελίκια σας.

Και αν μέσα σε αυτόν τον χαλασμό, βρεθεί κάποιος υστερικός να τον ενοχλεί το τσιγάρο που καπνίζετε,σας παρακαλώ, μην του πείτε τίποτα. Αυτός είναι τελείως ηλίθιος.

@ Ευχαριστούμε τον φίλο ή τη φίλη που μας έστειλε αυτό το κείμενο. Το αναδημοσιεύουμε γιατί είναι πανέξυπνο και επίκαιρο. Όσοι αναγνώστες/ στριες έχουν τέτοια κείμενα μπορούν να τα στείλουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο e-mail: reportaznet@yahoo.com