Latest News

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ε, δεν είσαι και χθεσινός...

Ο Στέλιος Μπρατσόλης δεν είναι χθεσινός. Γνωρίζει το επικοινωνιακό πολιτικό παιχνίδι. Τώρα μιλά για την αδιαφορία των αρμοδίων που δεν ενισχύουν οικονομικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως αν τα... 

 προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει όσα θα έπρεπε από τους παράγοντες της ΕΠΣΠ, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα με την άθλια κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και την ενίσχυση των σωματείων του Πειραιά. 

Ο Στέλιος Μπρατσόλης είναι παλιός γνώριμος του 7ου ορόφου, καθώς διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί θητείας Παναγιώτη Φασούλα. Τότε που ως πρόεδρος της ΔΕΠΕΠ είχε πρωταγωνιστήσει, άθελά του θέλουμε να πιστεύουμε, στο σκάνδαλο για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό με τα 1.500.000 ευρώ που εισηγήθηκε μετά από εντολή των Φασούλα-Οικονομόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο. 
Μάλιστα ο Πειραιάς είχε γίνει  "εορταστικό" πρωτοσέλιδο, για να μην πούμε ρεζίλι πανελληνίως! 

Τότε τα χρήματα υπήρχαν βεβαίως, αλλά φαίνεται πως ήταν άλλες οι προτεραιότητες και πήγαιναν σε επικοινωνιακές φιέστες και όχι για να φτιάξουν γήπεδα για τους αθλητές.
Τώρα τα πράγματα με τις κρατικές χρηματοδοτήσεις είναι σαφώς πιο δύσκολα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα και το μόνο ίσως που μπορεί να ελπίζει είναι ότι μπορεί να πάρει επιχορήγηση από τον Δήμο. Κάτι είναι και αυτό και μάλλον δεν είναι λίγο...