Latest News

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Γκάφα Λοβέρδου εξόργισε Μαλέλη-Σταματέρη

ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ Μια ανάρτηση-γκάφα του Γιάννη Λοβέρδου στο Facebook εξόργισε τον Σταμάτη Μαλέλλη, αλλά και αδίκησε την παρουσιάστρια Μαρία Σταματέρη- ένα από τα καλύτερα παιδιά...
του χώρου, όπως λένε όσοι την γνωρίζουν από το ρεπορτάζ.
Ο Λοβέρδος ισχυρίστηκε ότι ανάμεσα στις, όπως τις αποκάλεσε, "ρουσφετολογικές προσλήψεις" που έκανε η ΕΡΤ ότι βρισκόταν και η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην σύζυγος του Σταμάτη Μαλέλη, Μαρία Σταματέρη και μάλιστα όλα αυτά δημόσια, μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook. 
Αμέσως ο Σταμάτης Μαλέλης πήρε θέση σε όσα λέχθηκαν από πλευράς Λοβέρδου και υπερασπίστηκε με πραγματικό σθένος τη θέση της πρώην συζύγου του! 
Η Μαρία Σταματέρη απευθύνθηκε σχεδόν με δάκρυα στα μάτια μέσα από την εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη στον Γιάννη Λοβέρδο και δήλωσε: “Εγώ θέλω να ρωτήσω τον κ. Λοβέρδο. Άν για τη σύζυγό του, που γνωρίζω ότι δουλεύει σε ένα κανάλι που έχω δουλέψει για 14 χρόνια, γράφανε τα ίδια, πώς θα ένιωθε. Δεν έχει δικαίωμα η γυναίκα του να δουλεύει στο Mega επειδή είναι και εκείνος δημοσιογράφος; Δηλαδή όποιος θέλει να χτυπήσει τον Σταμάτη και δεν τολμάει να το κάνει χτυπάει εμένα και αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Αλλά και να έπαιρνα (εκπομπή στην ΕΡΤ) συγνώμη! 25 χρόνια δημοσιογράφος δεν έχω δικαίωμα να δουλέψω, δεν κατάλαβα αυτό το ρατσισμό. Στεναχωριέμαι! Πραγματικά δεν μπορώ να το ανεχτώ πια αυτό το πράγμα είναι πρώτη φορά που απαντάω, όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει τα εξ αμάξης! Και αυτό με το διαδίκτυο πρέπει κάπως να σταματήσει. Όποιος θέλει θίγει συνειδήσεις επαγγελματικές και προσωπικές και μετά είναι όλα οκ";
Παρακάτω παραθέτουμε τη σειρά των αναρτήσεων από τη πλευρά του Γιάννη Λοβέρδου καθώς και τις απαντήσεις του Σταμάτη Μαλέλη.