Latest News

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Γιατί βγήκε από τα ρούχα της η Ζωή Ρούσσου

Εκτός εαυτού μαθαίνουμε πως βγήκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ζωή Ρούσσου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά τη διάρκεια της προ-ημερήσιας διάταξης ήθελε να υποβάλλει... 
...ερωτήματα στον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει, υποστηρίζοντας ότι η «Ώρα του δημάρχου έχει τελειώσει»!
Τότε η Ζωή Ρούσσου άρχισε να φωνάζει, λέγοντας πως ο δήμαρχος δεν σέβεται τους κανονισμούς του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα, σηκώθηκε από τη θέση της και πλησίασε τον δήμαρχο. Του έριξε στο έδρανο φωτογραφίες από ένα χώρο στη συμβολή των οδών Καλλέργη και Θράκης, ουρλιάζοντας πως ο Πειραιάς βρωμάει και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει σε κοπές πίτας! 
Το σόου της Ζωής συνεχίστηκε με την ίδια σε έξαλλη κατάσταση να του μιλάει στον ενικό, λέγοντας του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται και να λυπάται για τον εαυτό του. Εκνευρισμένη αποχώρησε από την αίθουσα προσωρινά, χτυπώντας την πόρτα δυνατά πίσω της.
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σε όλη τη διάρκεια του ξεσπάσματος της νεαρής δημοτικής συμβούλου κράτησε χαμηλούς τόνους, δεν ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί της και αρκέστηκε στο να δηλώσει πως λυπάται για τη συμπεριφορά της.
 Ανεξάρτητα από το ποιός είχε δίκιο ή όχι -μάλλον το είχε η Ζωή Ρούσσου- τελικά όμως ήταν η χαμένη της υπόθεσης, αφού ουσιαστικά έμοιαζε να μαλώνει μόνη της, χωρίς αντίπαλο... 
@ Γιατί, λοιπόν, βγήκε από τα ρούχα της η Ζωή Ρούσσου...