Latest News

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη

Ο Σταμάτης Μαλέλης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατική θεραπείας μετά από έμφραγμα. Η κατάσταση της υγείας του είναι...
κρίσιμη αν και υπήρξαν κάποια σημάδια ελπίδας. 
Οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου «Ιατρικό Αθηνών» εξέδωσαν επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star το οποίο αναφέρει τα εξής:

Ο κ. ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ διεκομίσθη με κινητή μονάδα εντατικής θεραπείας του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στη ΜΕΘ της Κλινικής Αμαρουσίου στις 6/11/2012 από το νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, όπου είχε μεταφερθεί, μέσω ΕΚΑΒ, το πρωί της 5/11/2012 με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και είχε υποβληθεί σε πρωτογενή αγγειοπλαστική.

Ο ασθενής κατά την εδώ μεταφορά του τελούσε σε μεγάλη αιμοδυναμική αστάθεια, παρουσίαζε ποικίλες αρρυθμιολογικές διαταραχές και ήτο αναγκαία η μηχανική υποστήριξη τόσο της αναπνοής του όσο και της κυκλοφορίας του.

Τις επόμενες ημέρες επετεύχθη με συντονισμένη προσπάθεια σχετική σταθεροποίηση της κλινικής του εικόνας. Παρ' όλα αυτά όμως η κατάστασή του εξακολουθεί παραμένει κρίσιμη.

Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία της νόσου και κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς του. 

@ Πάντως, του ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά...