Latest News

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πορνεία: Κάνουν σεξ με ταρίφα 5 ευρώ!

Σεξ για μόλις πέντε ευρώ προσφέρουν νεαρές έγχρωμες πόρνες που  κάνουν πιάτσα από τις πρώτες πρωινές ώρες έως τα ξημερώματα σε δρόμους...
των μεγάλων πόλεων. 
Συνήθως οι νεαρές κοπέλες, προσεγγίζουν οδηγούς αυτοκινήτων και διαβάτες και προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες απλώνοντας το ένα τους χέρι, με τα δάκτυλα τεντωμένα, «διαφημίζοντας» ότι η ερωτική συνεύρεση μαζί τους έχει υποχωρήσει πλέον στα 5 ευρώ.
Συχνά είναι αφόρητος ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν τους υποψήφιους πελάτες. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα ξημερώματα πλησίασαν άνδρα που περπατούσε μόνος του κοντά στην πλατεία. 
Τον περιτριγύρισαν και του ζητούσαν να πάει με μια από αυτές φωνάζοντας '5 ευρώ', '5 ευρώ'. 
 Ο άνδρας που απ' ότι φαινόταν ήταν μεθυσμένος τις απομάκρυνε και όταν εκείνες δεν έφευγαν άρχισε να τους φωνάζει σηκώνοντας την περιοχή στο πόδι.
Πάντως, ο ίδιος έλεγε ότι οι νεαρές μαύρες δεν κάνουν πια την εμφάνιση τους τ' απογεύματα ενώ σε μια περίπτωση, πριν μερικές ημέρες, είδε δυο από αυτές να οδηγούνται σε περιπολικό της Αστυνομίας.

Η «ταρίφα» των 5 ευρώ μπαίνει σε ισχύ στο τέλος της βάρδιας των νεαρών κοριτσιών που προέρχονται κυρίως από την Νιγηρία.