Latest News

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

SOS για τη φύλαξη της Ευελπίδων

Το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με τη γυναίκα που σκότωσε κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της, ανέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η... 
...Ευελπίδων δεν φυλάσσεται όσο θα έπρεπε. Αυτό τονίζει και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος σε δήλωσή του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των πολιτών στα κτίρια που στεγάζουν τα δικαστήρια. Συγκεκριμένα επισημαίνει:«Πολλά ερωτήματα εγείρονται για το γεγονός ότι πολίτης μπήκε στον χώρο των δικαστηρίων και πυροβόλησε σε βάρος συμπολιτών του, την ώρα που βρίσκονται εκατοντάδες συνάνθρωποι μας για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους. Η ασφάλεια των πολιτών απειλείται. 
Οι έλεγχοι πρέπει να εντατικοποιηθούν. Μηχανήματα ανίχνευσης πρέπει να είναι σε λειτουργία όχι μόνο στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων, αλλά και στο πίσω μέρος, απ’ όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει στον χώρο, χωρίς να υποβληθεί τις περισσότερες φορές στον απαραίτητο έλεγχο. 
Αν συνεχιστεί ο πλημμελής έλεγχος, δεν αποκλείεται να έχουμε παρόμοια περιστατικά και στο μέλλον.»