Latest News

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μάνα σκότωσε το δολοφόνο του παιδιού της!

Βεντέτα αθιγγάνων φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από το έγκλημα εκδίκησης, με πρωταγωνίστρια μάνα που σκότωσε το φερόμενο δολοφόνο του γίου της μέσα στα δικαστήρια...

  της πρώην σχολής Ευελπίδων. 
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το πρωί, όταν  έπεσαν πυροβολισμοί μέσα στον α΄όροφο του κτίριου 9, με αποτέλεσμα ένα άτομο να πέσει νεκρό κι ένα άλλο να τραυματιστεί σοβαρά. 
Δράστης, είναι σύμφωνα με την αστυνομία, μία 37χρονη αθίγγανη, που πήρε το νόμο στα χέρια της. Έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί προς τη μεριά του κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της δίκης του δολοφόνου του 14χρονου γιου της, που είχε χάσει τη ζωή του από όπλο στον καταυλισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει τον 33χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφοφία του γιου της και πυροβόλισε 7 με 8 φορές προς το μέρος του. Ο ίδιος τραυματίστηκε, ωστόσο οι σφαίρες χτύπησαν και ένα ακόμα άτομο, τον 25χρονο αδελφό του. Από τις έως τώρα πληροφορίες το ένα από τα θύματα έπεσε νεκρό και το άλλο φέρει τραύματα στα πόδια και την σπονδυλική στήλη. 
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Κρατικό Αθήνων.
Πάντως τίθεται ένα θέμα φύλαξης των δικαστηρίων, όπου είναι ξέφραγα αμπέλια, καθώς ο καθένας μπαίνει χωρίς έλεγχο. 
Η γυναίκα φέρεται να μπήκε άοπλη στα δικαστήρια. Όμως προφανώς κάποιος συνεργός της πέταξε όπλο πάνω από την περίφραξη των δικαστηρίων. Εκείνη κατάφερε να βγάλει το όπλο έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. 
Η αστυνομία αποδίδει το έγκλημα εκδίκδησης σε τσιγγάνικη βεντέτα...