Latest News

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ξέφραγο αμπέλι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ντου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκαναν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Πρωτοφανή είναι όσα διαδραματίστηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας όταν οι...

...εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έσπασαν τα κιγκλιδώματα και τις τζαμαρίες στο φυλάκιο και μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο. 
Στον καλύτερα φυλασσόμενο χώρο της χώρας οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατάφεραν να μπουν σχεδόν ανενόχλητοι στο Πεντάγωνο. Στο σημείο υπήρχαν ελάχιστοι αστυνομικοί οι οποίοι δεν κατάφεραν να προστατεύσουν το υπουργείο και να σταματήσουν τους διαδηλωτές – εισβολείς. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ΜΑΤ, αλλά και της φρουράς του υπουργείου που κοίταζαν έντρομοι τους διαδηλωτές. 
Οι εργαζόμενοι κατευθύνθηκαν προς την κεντρική είσοδο και προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο και να ανέβουν στο γραφείο του υπουργού. 
Οι απίστευτες εικόνες συνεχίστηκαν με τους στρατιωτικούς να έχουν βγει στα μπαλκόνια και να κοιτούν τους πολιορκητές τους. Τελικά μετά από μισή ώρα κατέφθασε μία διμοιρία των ΜΑΤ για να επιβάλει την τάξη. 
Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.