Latest News

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί η ερωμένη έδειρε εφοπλιστή στη Μύκονο

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μύκονο από τον καυγά παντρεμένου εφοπλιστή με την 28χρονη ερωμένη του, που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο...
πρόσωπό του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του vimaonline.gr, o βαθύπλουτος μεσήλικας έκανε το μοιραίο λάθος να επιτρέψει στη φιλενάδα νιόπαντρου(!) φίλου του να κολυμπήσει τόπλες στην πισίνα της βίλας του, με αποτέλεσμα την έκρηξη ζήλιας της παράνομης συντρόφου του.
Οι φωνές και τα κοσμητικά επίθετα δονούσαν την ήρεμη ατμόσφαιρα της υπερπολυτελούς έπαυλης, που βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία του νησιού των ανέμων, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο «συνταξιούχος» καραβοκύρης έβγαινε στον κήπο με μώλωπες στο πρόσωπό του.
Η καλλονή με αναλογίες μοντέλου πρώην γραμματέας του, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, «προσγείωσε» το χέρι της επάνω στον ώριμο άντρα, ο οποίος πρόσφατα διέλυσε την οικογένειά του για τα μάτια της.
Συχνά, όπως ομολογούν άνθρωποι που γνωρίζουν λεπτομέρειες της ιδιαίτερης σχέσης, το αίσθημα της ερωτικής ζήλιας της 28χρονης προσομοιάζει με την αίσθηση της τρέλας.
Ο ερωτοχτυπημένος πλοιοκτήτης ένιωσε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του, όταν δέχτηκε απρόσμενα την επίθεσή της.
Η ζήλια της για την εντυπωσιακή καλεσμένη (τον παράνομο δεσμό ενός φρεσκοπαντρεμένου φίλου του εφοπλιστή), η οποία έκανε τόπλες μπάνιο στην πισίνα, την οδήγησε σε έντονες αντιδράσεις· φόβο, ανασφάλεια, θυμό, αίσθημα εκδίκησης και αντιπαλότητας, που ήταν η αιτία για τις οξυμένες καταστάσεις της.
Το βοηθητικό προσωπικό της έπαυλης παρακολουθούσε άναυδο να διαδραματίζονται σκηνές «απείρου κάλλους» μπροστά στα μάτια τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο μέχρι πρόσφατα παντρεμένος με δύο παιδιά εφοπλιστής είχε τη φαεινή ιδέα να καλέσει στη βίλα του στη Μύκονο ένα «ζευγάρι» φίλων του.
Στην έπαυλη –που με πολύ κόπο έχτισε η εν διαστάσει σύζυγός του– όλα κυλούσαν ήρεμα και χαλαρά, μέχρι την ώρα που αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα. Τότε η συνοδός του νιόπαντρου φίλου του εφοπλιστή έβγαλε το πάνω μέρος του μπικίνι της, κάτι που εξαγρίωσε την ερωμένη του και οι φωνές της ακούστηκαν σε όλη την παραλία της Ψαρούς.