Latest News

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τους τα λέγαμε, αλλά δεν άκουγαν...

To "Reportaz Net" είχε επισημάνει σε δύο αναρτήσεις στις 9 και 16 Αυγούστου το πρόβλημα με το παρεμπόριο κάτω στο λιμάνι...  
 του Πειραιά. 

Στην πρώτη ανάρτηση με τίτλο "0 Σερίφης έφυγε, αλλά ο Πακιστανός έμεινε" (http://reportaznet.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9.html) σημειώναμε την άθλια κατάσταση που επικρατεί στην Πλατεία Ιπποδάμειας με τους παράνομους μικροπωλητές και απορούσαμε αν το γνωρίζουν ή όχι οι αρμόδιοι του Δήμου ή αυτή τη κατάσταση τους βολεύει για να υποστηρίζουν ότι έχουν πατάξει το παρεμπόριο από το κέντρο της πόλης. 

Δύο μέρες μετά - τυχαίο δεν νομίζω -εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο διάφορα φυτευμένα δημοσιεύματα που προσπαθούσαν να πείσουν πως δεν υπάρχει παρεμπόριο στον Πειραιά. Μάλιστα, επικαλούνταν διάφορα νούμερα ως απολογισμό της Δημοτικής Αστυνομίας που υποτίθεται έχει πάρει τα σώβρακα των παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών. 

 Επανήλθαμε με νέα ανάρτηση με τίτλο "Τα νούμερα για το παρεμπόριο" (http://reportaznet.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7739.html) που τους λέγαμε να μην συνεχίσουν το παραμύθι με την πάταξη του παρεμπορίου και ουσιαστικά καλούσαμε τους αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής να πάνε καμία βόλτα στην Οδό Αλιπέδου για να δουν την πραγματικότητα.

Τώρα ήρθε ο επικεφαλής της παράταξης "Πειραιάς Όλοι Μαζί" Αντώνης Καλογερόγιαννης να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με τους παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές. Και γελάει κάθε πικραμένος με το ανέκδοτο για την πάταξη του παρεμπορίου στον Πειραιά.

@ Προς το παρόν δεν θέλουμε να κάνουμε άλλο σχόλιο, απλώς να πούμε ότι τους τα λέγαμε και δεν άκουγαν...