Latest News

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Θρίλερ ένα χρόνο μετά τη δολοφονία και την εξαφάνιση

Σαλαμίνα: Θρίλερ ένα χρόνο μετά τη δολοφονία και την εξαφάνιση

 
Στην περιοχή του δάσους Φανερωμένης είχε βρεθεί νεκρός στο αυτοκίνητό του ο 27χρονος κελευστής, πυροβολημένος στον λαιμό από κοντινή απόσταση, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού είχαν βρεθεί προσωπικά αντικείμενα της 22χρονης φίλης του, η οποία έκτοτε αγνοείται...
Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την εκτέλεση του 27χρονου κελευστή από τη Σαλαμίνα και την εξαφάνιση της φίλης του!

Αν και στις 25 Ιουλίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την άγρια δολοφονία του Γιώργου Μπάκα και τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 22χρονης φίλης του, ακόμη δεν έχει προκύψει το παραμικρό στοιχείο που να ρίχνει φως στην υπόθεση και να απαντά στο ερώτημα ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα.


Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη ακριβώς έναν χρόνο πριν πληροφορήθηκε την είδηση της στυγερής δολοφονίας του νεαρού αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργου Μπάκα και τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 22χρονης φίλης του, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού.


Το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2011 ο άτυχος κελευστής βρέθηκε νεκρός στο δάσος της Φανερωμένης μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολημένος στον λαιμό από κοντινή απόσταση, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού είχαν βρεθεί η τσάντα και προσωπικά αντικείμενα της 22χρονης φίλης του, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί και έκτοτε αγνοείται.


Από τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί από τον χώρο γύρω από το σημείο του εγκλήματος, είχε προκύψει ότι ο 27χρονος πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, ενώ η νεαρή γυναίκα πάλεψε με τον δράστη, ο οποίος τη χτύπησε και την τράβηξε βίαια από τα μαλλιά.


Εναν χρόνο μετά, και ενώ μια οικογένεια θρηνεί για το παιδί της και μια άλλη ψάχνει εναγωνίως απάντηση στο ερώτημα τι απέγινε η 22χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη στις έρευνες της Αστυνομίας που συνεχίζουν να κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα που εξέταζαν οι αστυνομικοί παραμένουν ανοιχτά. Παράλληλα, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο πουυ να φωτίζει το ερώτημα ποιος ή ποιοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο κελευστή και ποια είναι η τύχη της φίλης του, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί από τη στιγμή της δολοφονίας και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.


Την ίδια ώρα τόσο οι συγγενείς όσο και οι γνωστοί και οι φίλοι των δύο νέων παιδιών δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμη από το τρομερό σοκ και εδώ και έναν χρόνο θυμούνται και θρηνούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, στο κοιμητήριο όπου αναπαύεται ο 27χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού τελέστηκε στα τέλη Ιουλίου και το ετήσιο μνημόσυνο, στο οποίο εκτός από την οικογένεια παρευρέθηκαν και άτομα από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη Σαλαμίνα, μέλος του οποίου ήταν ο άτυχος κελευστής.


«Ολο το νησί εύχεται να βρεθούν οι δράστες αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος και παράλληλα εκφράζουμε την ανησυχία μας για την πορεία των ερευνών» δήλωσε στην «Espresso της Κυριακής» ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, συμπληρώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα της εγκληματικότητας και της πλημμελούς αστυνόμευσης που μαστίζουν το νησί είναι πολύ έντονα.


Οι μεγάλες αγάπες και τα τελευταία λόγια του


Μπορεί το χαμόγελο από τα χείλη του 27χρονου κελευστή να έσβησε μια για πάντα το βράδυ που δέχθηκε τον μοιραίο πυροβολισμό, όμως οι φίλοι του και οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά θα τον θυμούνται ως ένα καλό και κοινωνικό παιδί που ήταν αγαπητό σε όλο το Καματερό Σαλαμίνας. Με την 22χρονη γνωρίστηκε στην καφετέρια όπου εργαζόταν εκείνη. Για κάποιο χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει, όμως τα ξαναβρήκαν, εκπλήσσοντας τους δικούς του, οι οποίοι είχαν συνηθίσει να μην του παίρνουν λέξη για τα προσωπικά του.


Δύο ήταν οι μεγάλες αγάπες του χαμογελαστού παιδιού από το Καματερό: ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Αίαντας Σαλαμ [Γιάννης Τσαβαρής, δήμαρχος Σαλαμίνας: «Ολο το νησί εύχεται να βρεθούν οι δράστες και παράλληλα εκφράζουμε την ανησυχία μας για την πορεία των ερευνών».] ίνας, τον οποίο ακολουθούσε στα περισσότερα παιχνίδια, και ο Ολυμπιακός. Οταν μαθεύτηκε η είδηση του θανάτου του «έκλαψε» ολόκληρο το νησί, ενώ οι φίλοι του στον σύνδεσμο ανάρτησαν πανό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον αποχαιρετήσουν. Τα τελευταία λόγια του στη μητέρα του πριν χαθεί για πάντα ήταν να του ετοιμάσει τη στολή γιατί την επόμενη μέρα είχε υπηρεσία στον Ναύσταθμο. Ομως δεν εμφανίστηκε ποτέ...

Espressonews.gr