Latest News

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Γιατί να μην ψηφίσουμε τον μπάρμπα Φώτη

Φαίνεται πως το έχουν χάσει τελείως. Βγαίνουν και λένε γιατί πρέπει να ψηφίσουμε το απόκομμα του μπαρμπά Φώτη. 
Με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα θα μπορούσες να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να ψηφίσεις...



τη ΔΗΜΑΡ.
Τελευταίο παράδειγμα η παρέμβαση-ανέκδοτο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, ο οποίος την ώρα που προβλέπει πως θα σαρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ζητά να στηρίξουν τον μπάρμπα Φώτη Κουβέλη.
Ο τελευταίος θα δώσει μάχη για να μπορέσει να εισέλθει στη νέα Βουλή. Είναι δεδομένο ότι όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες θα φυλλοροεί, καθώς αποτελεί την πιο καλή δεξαμενή ψηφοφόρων-πελατών για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ήδη έχει αρχίσει να ζορίζεται το ΚΚΕ το οποίο χάνει όσους περαστικούς το ψήφισαν στις εκλογές του Μαίου και προσπαθεί να συμπειρώσει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους πριν τις κάλπες.
Η ΔΗΜΑΡ με τους κρυφοπασόκους δεν έχει να προσφέρει τίποτα στους πολίτες, αφού το μοναδικό μέλημα τους είναι πως θα μπορέσουν να μπουν στη Βουλή και μετά να τρυπώσουν στην οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει μετά τις 17 Ιουνίου. Αν το μοναδικό τους όραμά τους είναι πως  θα πάρουν καμία καρέκλα από το πουθενά, τότε αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά τους πολίτες... 
 Ετσι δεν ψηφίζουμε τον Μπαρμπά Φώτη κι αν θέλουν ας το κάνουν- όπως τουλάχιστον φέρονται να προτείνουν στους πολίτες- διάφοροι τύποι, όπως ο Ανδριανόπουλος.
@ Πάμε στοίχημα ότι ούτε ο ίδιος πρόκειται να το κάνει, εκτός αν το έχει χάσει τελείως...