Latest News

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κλειστά αύριο τα φαρμακεία του Πειραιά, λόγω πένθους

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα φαρμακεία του Πειραιά, σε ένδειξη πένθους για την...
...εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου φαρμακοποιού το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Ρέντη. 
Το μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά έπεσε νεκρός από τα πυρά ληστών σε μικρή απόσταση από το φαρμακείο του, όταν αρνήθηκε να παραδώσει την τσάντα με τις εισπράξεις της ημέρας «Συγκλονισμένος από την άνανδρη δολοφονία» του 54χρονου φαρμακοποιού δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ζήτησε τη σύλληψη των δραστών. 
  Ο άτυχος φαρμακοποιός δέχθηκε την επίθεση δύο ληστών ενώ κατευθυνόταν πεζός προς το αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση των οδών Παντελή Νικολαΐδη και Περικλέους. Οι δύο άγνωστοι προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα που κρατούσε και όταν εκείνος αντιστάθηκε, τον πυροβόλησαν τρεις φορές. 
  Για «στυγερό έγκλημα που δείχνει ότι το ποτήρι ξεχείλισε» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. «Δεν πάει άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ είναι η ασφάλεια.
 «Η απόσυρση της αστυνομίας από το έργο της προστασίας της ασφάλειας των πολιτών και η αύξηση της φτώχειας εξαιτίας του μνημονίου δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, με τους πολίτες να βιώνουν τη συνολική εγκατάλειψη από την Πολιτεία», σχολίασε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη δολοφονία.