Latest News

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Φουντώνει ο υπόγειος πόλεμος στον Πειραιά

Με ανώνυμες και ανορθόγραφες επιστολές εξαπλώνεται ο υπόγειος πόλεμος και στ' άλλα διαμερίσματα της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας κάτω στο λιμάνι του Πειραιά. 
Μετά την επίθεση στο γαλάζιο υποψήφιο βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο ήρθε νέα μαϊμουδιά-καρμπόν εναντίον του γιατρού Παναγιώτη Μελά, ο οποίος...
κατεβαίνει υποψήφιος με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου στην Α' Πειραιά. 
Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ο μέχρι πρότινος βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε στο στόχαστρο των ανώνυμων επιστολογράφων. Του εξαπολύουν μια τόσο αήθη επίθεση, που μάλλον τον κάνουν πιο συμπαθή απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα. 
Εκτός από κριτική στις πράξεις ή τις παραλείψεις του πολιτευτή κάνουν αναφορές και στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα αναφέρουν ονόματα προσώπων που είναι άσχετα με την πολιτική, όπως και στην επιστολή εναντίον του Κ. Κατσαφάδου, την οποία είχε αποκαλύψει την προηγούμενη βδομάδα το "Reportaz Net". http://reportaznet.blogspot.com/2012/04/blog-post_3696.html 
Αυτό δεν είναι το μόνο κοινό σημείο των δύο επιστολών. Είναι γραμμένες στην ίδια γραμματοσειρά και υπογράφεται με αρχικά.  Το κείμενο εμπεριέχει μπόλικη εμπάθεια και κακοήθεια. Είναι ασύντακτο και τελείως ανορθόγραφο. Τόσο που σου δίνει την εντύπωση πως ο συντάκτης δεν μπορεί να γράψει σωστά ούτε το όνομά του. Όχι μόνο δεν μπορεί να είναι φοιτητής, αλλά δύσκολα μπορεί να έχει τελειώσει το Δημοτικό και την υποχρεωτική εκπαίδευση. (Εκτός αν πάσχει από δυσλεξία!)
Η επιστολή κυκλοφόρησε σε διάφορα σημεία του Πειραιά.
@ Δεν τη δημοσιεύουμε γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος...