Εκρηκτικό μίγμα. Με καταγωγή από Σαντορίνη και Μάνη. Όσοι την γνωρίζουν προσωπικά - όχι εμείς- προειδοποιούν να μην σας ξεγελάει η κυριλέ εμφάνιση τύπου...Μπάρμπι! Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Πειραιά δικηγόρος Ζωή Ρούσσου είναι σκληρό καρύδι. Αν χρειαστεί το δείχνει από την Πλατεία Κοραή μέχρι το Στάδιο Καραϊσκάκη. Η
Ζωή ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, στις δημοτικές εκλογές του 2010 και κατάφερε να εκλεγεί. Στο προσκήνιο είχε έρθει και η κόντρα της με τον δήμαρχο Πειραιά λίγους μήνες αργότερα, με τον οποίο οι σχέσεις της λένε πως είναι κάτι παραπάνω από ψυχρές.
Η ίδια δηλώνει έτοιμη να παλέψει για μια θέση στο Κοινοβούλιο, δείχνοντας και τη φιλοδοξία της για την κεντρική πολιτική σκηνή.
@Γι' αυτό και δεν γράφουμε περισσότερα!