Latest News

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

"Κρας τεστ" ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο "αδύναμο" είναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α' Πειραιά, αρκεί να το συγκρίνει με εκείνο του ΛΑΟΣ. Αν και η σύγκριση δεν μπορεί να είναι...

παρά ενδεικτική, ωστόσο βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για το πόσο χαμηλά έχει πέσει το ΠΑΣΟΚ του Μπένι. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα κόμμα εξουσίας που πριν από 2,5 χρόνια πήρε ποσοστό 44% αφήνοντας πίσω του 10 μονάδες το δεύτερο κόμμα. Από την άλλη έχουμε ένα κόμμα της ευκαιρίας και της κολοτούμπας που δίνει μάχη για να να μπορέσει να μπει στη Βουλή, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
Έτσι, βλέπουμε ότι το πράσινο ψηφοδέλτιο στην Α' Πειραιά παραμένει ο νυν βουλευτής Δημήτρης Καρύδης και δεν συμμετέχει πλέον ο επί χρόνια βουλευτής Μανόλης Μπετενιώτης. (Ο τελευταίος αποφάσισε για τους δικούς του λόγους να μην είναι υποψήφιος. Προφανώς πήρε τα μηνύματα από το κόσμο αφού ψήφισε τα Μνημόνια). Στα ονόματα που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής, υπάρχει ένας ονόματι Κατσαφάδος, το οποίο αμφιβάλουμε να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι στον μεγάλο λιμάνι.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προέρχονται από περιοχές του Αργοσαρωνικού και απλώς συμπληρώνουν το πράσινο ψηφοδέλτιο.
Από την άλλη στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ γνωρίζουμε έως τώρα ότι είναι ο νυν βουλευτής Βαϊτσης Αποστολάτος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος, η αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σίσσυ Αλιγιζάκη.
@ Τώρα αρχίζουν να δικαιώνονται όσοι λένε πως ο Μπένι θα γίνει ένας μεγάλος ηγέτης σ' ένα μικρό κόμμα και αναρωτιούνται πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ακόμα το ΠΑΣΟΚ;

...