Latest News

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Άγρια δολοφονία στο Σχιστό!

Σε μαφιόζικη εκτέλεση παραπέμπει η δολοφονία χθες το πρωί του 44χρονου Δ.Π., στον τάφο του πατέρα του, στο νεκροταφείο του Σχιστού. Το περιστατικό...

...αποκαλύφθηκε χθες, στις 10.30 π.μ. όταν επισκέπτες του νεκροταφείου εντόπισαν σε ημιθανή κατάσταση τον 44χρονο, δίπλα στο μνήμα του πατέρα του. Εφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο Τζάνειο νοσοκομείο. Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε, όπως άλλωστε αναμενόταν, το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Στις καταθέσεις τους, αυτόπτες μάρτυρες που τη στιγμή της δολοφονίας βρίσκονταν στο νεκροταφείο του Σχιστού μιλούν για δύο άτομα που εκτέλεσαν το θύμα με μια σφαίρα στο κεφάλι και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο 44χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές. Πληροφορίες ωστόσο που μπόρεσαν να συλλέξουν τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέφεραν επαφές του με άτομα που φέρονται να συνδέονται με παράνομες δραστηριότητες, ένοπλες ληστείες σύμφωνα με κάποια εκδοχή. Περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του θύματος πρόκειται να προκύψουν τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα. Πάντως, ο δολοφονηθείς ήταν κάτοικος Περάματος και είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του εργοστάσιο ελασμάτων στα Καμίνια.