Latest News

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Χρόνια Πολλά στον παππού του Facebook

Σήμερα είναι τα γενέθλια του παππού του Facebook, κύριου Λεωνίδα Πανουτσόπουλου. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία χρήστη του Facebook, στην Ελλάδα...
τουλάχιστον, αν όχι σ' ολόκληρο τον κόσμο. Γι' είναι πολύ δημοφιλής. Πλέον δεν μπορεί να προσθέσει άλλους φίλους μιας και έχει φτάσει το ανώτατο όριο, δηλαδή τους 4.991 περίπου φίλους! Άρα δεν είναι απίθανο να δούμε σύντομα στο Facabook προφίλ με την ονομασία "Leonidas Panoutsopoulos B". Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο κ. Πανουτσόπουλος «η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media;».
Παράδειγμα ζωντάνιας, θέλησης για ζωή και δύναμη ψυχής είναι ο 104χρονος πλέον κύριος Λεωνίδας, από το Σοπωτό Αροανίας Καλαβρύτων. Η προσωπική του σελίδα, όπως ήταν επόμενο, έχει κατακλυστεί με μηνύματα αγάπης και ευχές.

"Παππού Λεωνίδα χρόνια πολλά, χρόνια καλά, να ζήσεις... Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και εμείς όλοι εσένα. Υγεία πάνω από όλα και ευτυχία να πλημμυρίζει το σπίτι σου και πολλά χαμόγελα", είναι ένα από τα δεκάδες ευχετήρια μηνύματα.



«Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908. Δε μπορώ να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω» γράφει στο προφίλ του ο υπερήλικας. Σύμφωνα με τοπικό blog, ο κύριος Λεωνίδας έχει εννέα δισέγγονα.

«Ο παππούς ήθελε να μιλάει με τους συγχωριανούς του που έχουν φύγει και ζουν σε μεγάλες πόλεις. Το είχε καημό, αφου τους αγαπάει όλους και θέλει να ξέρουν τι κάνουν και πως περνάνε. Έτσι όταν πήγαμε στο χωριό του είπαμε για αστείο ότι μπορεί να επικοινωνεί μέσω facebook. Του εξηγήσαμε τι είναι αυτό και μας ζήτησε να του φτιάξουμε προφίλ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ένα από τα δισέγγονα.

Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά λοιπόν στον κύριο Λεωνίδα, που δίνει μαθήματα ζωής και ελπίδας. Γιατί τελικά και η τρίτη ηλικία έχει δικαίωμα στο Ίντερνετ!