Latest News

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Θρίλερ με υπογραφή την οικονομική κρίση

Απελπισμένος πατέρας δύο παιδιών εισέβαλε οπλισμένος στην εταιρεία, όπου τον απέλυσε. Με καραμπίνα πυροβόλησε και τραυμάτησε τρία άτομα, ενώ κρατάει όμηρους...

τουλάχιστον δύο άτομα.
Δράστης είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος Δημήτριος Μανίκας πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος μετά την απόλυσή του άρχισε να κάνει χρήση ψυχοφαρμάκων!

Ήταν στη μια το μεσημέρι όταν ο ένοπλος άνδρας εισέβαλε με κυνηγετική καραμπίνα σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή και πυροβόλησε έξι φορές τον ιδιοκτήτη του, έναν εργαζόμενο και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι έναν αστυνομικό που έσπευσε στο περιστατικό. Ο δράστης κρατά ομήρους δυο γυναίκες. Δυνάμεις των ΕΚΑΜ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του εργοστασίου και αναμένουν εντολή προκειμένου να επέμβουν, να λύσουν την ομηρία των εργαζομένων και να αφοπλίσουν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία Athens Airways, από την οποία και απολύθηκε.
Ο ίδιος προσδοκούσε να επαναπροσληφθεί σε εταιρεία του ίδιου επιχειρηματία, που έχει ως δραστηριότητα την κατασκευή πλαστικών κάδων απορριμμάτων για ανακύκλωση. Μάλιστα, του το είχε υποσχεθεί ο ιδιοκτήτης. Δεν κράτησε όμως την υπόσχεσή του και έτσι ο δράστης προχώρησε σε ομηρία.
Οι τρεις τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.