Latest News

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Καρύδης απαντά στον Καρδαρά

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης σήκωσε το γάντι κι έδωσε τη δική του "απολαυστική" απάντηση στο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού "Συμμαχίας στον Πειραιά" Γιάννη Καρδαρά. Απολαύστε την απάντηση, που είναι ιδιαίτερα σκληρή...


Η απάντηση Δημήτρη Καρύδη έχει ως εξής :
"Συνέβη και αυτό. Ο κ. Καρδαράς από εκπρόσωπος της Αριστεράς του σαλονιού έγινε φερέφωνο του κ. Μιχαλολιάκου.
Με ανοίκειες επιθέσεις και ψέματα προσπαθεί να διαβάλει όποιον θέλει να ξεκολλήσει ο Πειραιάς από το σημερινό τέλμα.
Ο κ. Καρδαράς και οι όμοιοι του θέλουν τον Πειραιά καθηλωμένο στο παρελθόν. Ανέλαβε εργολαβικά να συκοφαντήσει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της πόλης μας. Του κακοφαίνεται η συνεργασία του ΟΛΠ με την Περιφέρεια. Του κακοφαίνεται το επενδυτικό πρόγραμμα ενός (1) δις ευρώ που αν γίνει πράξη θα δημιουργήσει ένα καινούριο μέλλον για τον Πειραιά και τα παιδιά μας. Δεν θέλει επέκταση του λιμανιού για την κρουαζιέρα. Δεν θέλει το Μοnorail που θα εξυπηρετήσει 20 εκατομμύρια πολίτες που επισκέπτονται τον Πειραιά για να μετακινηθούν στα νησιά. Δεν θέλει την πολιτιστική ακτή. Τελικά δεν θέλει τίποτα. Όλα του ξινίζουν. Σε όλα διαφωνεί. Αντί να πιέζει να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα θέλει να τα ακυρώσει.
Του αρκεί να περιφέρει τη μιζέρια του. Συμπλέει με όλες τις δυνάμεις της καθυστέρησης και της εμμονής στο παρελθόν. Σε λίγο θα μας πει ότι δεν θέλει και το Τραμ. Με όλες τις κατεστημένες δυνάμεις που αρνούνται κάθε πρόοδο και εξέλιξη προς τα μπρος. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα χαθεί μια ακόμη ευκαιρία ανάπτυξης του Πειραιά.
Τις ίδιες απόψεις εκφράζει και για τα γενικότερα θέματα. «Επαναστάτης» εκ του ασφαλούς, δεν προτείνει τίποτα εκτός από την στάση πληρωμών, την επιστροφή στη δραχμή, την χρεωκοπία της Ελλάδας.
Εκλιπαρεί σήμερα το ΚΚΕ για συνεργασία. Τι κι αν πριν από λίγο καιρό το έβριζαν πατόκορφα ως σταλινικό και αντιδημοκρατικό κόμμα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να έχει καμία σχέση. Και εδώ αναρωτιέται κανείς ποιό είναι το αληθινό νόημα του τυχοδιωκτισμού και του λαϊκισμού.
Ελπίζω ο κ. Καρδαράς να βρει το φρένο να το πατήσει για να σταματήσει στον κατήφορο που έχει κατρακυλήσει έτσι ώστε να πάψει να παραληρεί και να βρίσκεται σε παράκρουση. Πάντως την καρδάρα την έχυσε".
Για να δεις τι έλεγε ο Γ. Καρδαράς
πάτησε εδώ
http://reportaznet.blogspot.com/2012/03/blog-post_8652.html
@ Μάλλον έχουμε νέα πολιτική βεντέτα κάτω στο λιμάνι, αλλά να μην γίνουν σίριαλ οι απαντήσεις, γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν αϋπνίες...