Latest News

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Από δήμαρχος, μανάβης και λαδέμπορας!

Μετά τη διανομή πατάτας χωρίς μεσάζοντες ήρθε η σειρά να πουλήσει και λάδι, ενώ απειλεί να φέρει και οβελία για το Πασχα! Από μανάβης σε λαδέμπορα εξελίσσεται ο δήμαρχος...

Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Μάλλον δεν πρέπει να κάνει άλλη δουλειά, αφού όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου:

"Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου να προμηθεύσει τους δημότες βασικά αγαθά χωρίς μεσάζοντες και μετά τη διανομή σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή πατάτας και ρυζιού, εντάσσεται και η νέα πρωτοβουλία για διανομή φθηνού λαδιού αρίστης ποιότητας από τη Μεσσηνία.
Το ελαιόλαδο θα διανείμουν παραγωγοί από τη Μεσσηνία και θα διατίθεται σε συσκευασία πεντόλιτρου προς 14,50 ευρώ η κάθε μία.
Από την Τετάρτη 21 Μαρτίου και καθημερινά θα γίνονται οι εγγραφές για την προμήθεια του φθηνού ελαιόλαδου στο Δημαρχείο Κερατσινίου- Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200) από τις 8:30 π.μ. – 13:30 μ.μ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου από τις 9:00 το πρωί, στην Πλατεία Κύπρου (απέναντι από το Δημαρχειακό Μέγαρο)".

@ Φαίνεται πως όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει ο δήμαρχος, αφού προφανώς (ΔΕΝ) έλυσε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της πόλης και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την εξαθλίωση και την φτώχεια των κατοίκων μήπως πάρει κανέναν ψήφο.