Latest News

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε ποιος Δήμαρχος λέει πως έχει να κάνει σεξ εδώ και ένα χρόνο!!!

Αν και δεν είναι πια τόσο νέος, αντικειμενικά παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που έχουν περάσει από την πολιτική. Ωστόσο, αυτή την εποχή υπάρχει κάποια σύντροφος στη ζωή του, ενώ παραδέχεται...



...πως απέχει εδώ και ένα χρόνο από το σεξ.Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό "ΕΓΩ!Weekly" ο Απόστολος Γκλέτσος αφηγείται τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, μιλάει για την κατάσταση της Ελλάδας, τις γυναίκες της ζωής του, τον έρωτα αλλά και το σεξ.


"Περνάνε περίοδοι στη ζωή μου που απέχω συνειδητά। Είναι μια τέτοια περίοδος τώρα। Έχω άλλα πράγματα που με γεμίζουν.Τα καθήκοντά μου στο δήμο, οι φίλοι μου, ο αθλητισμός। Δεν κάνω σεξ και δεν ντρέπομαι να το πω. Μπορεί να έχω να κάνω και ένα χρόνο".

Αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρει: "Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησα.Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα στην καρδιά μου. Άρχισαν τα μπες βγες στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία και τα είδα όλα".

Οι προτάσεις για να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής έχουν γίνει από την πλευρά των κομμάτων, όμως ο ηθοποιός παραμένει πιστός στον δήμο Στυλίδας τον οποίο υπηρετεί λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτό που κάνω εδώ και, για όσο θέλουν οι συμπολίτες μου να τους υπηρετώ, θα παραμείνω. Δεν πρόκειται να χαλάσω ξανά τη ζωή μου και να έρθω στην Αθήνα να ζήσω. Τέρμα η Αθήνα για μένα! Μόνο για τις πορείες θα κατεβαίνω και για κάποιες δουλειές που έχω σε υπουργεία, εφόσον είμαι δήμαρχος. Δεν θα χαλάσω τη ζωή μου ποτέ ξανά....".