Latest News

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το σημερινό δελτίο των απεργιακών κινητοποιήσεων

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα οι νοσοκομειακοί και οι ιδιώτες γιατροί, αντιδρώντας στην ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου για την υγεία. Το σημερινό δελτίο των απεργιακών κινητοποιήσεων έχει ως εξής...

Με τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως 15:00, συμμετέχει στην κινητοποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Την Τετάρτη το πρωί στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πανιατρική συγκέντρωση και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι τρίωρη στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη η ΟΤΟΕ, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στις δράσεις για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Αντίστασης και Δράσης ενάντια στις πολιτικές που πλήττουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους

Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 29/2 και ώρα 12.00-15.00 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής ημέρας δράσης των συνδικάτων.

Παράλληλα, το κοινό επιστημονικό μέτωπο Γιατρών, Δικηγόρων και Μηχανικών, μαζί με τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, θα προχωρήσουν στις 6 το απόγευμα, συλλαλητήριο και συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος με τον Μανώλη Μητσιά, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Κατάληψη των δημαρχείων της χώρας από τις 11.00- 15.00 προγραμματίζει για την Τετάρτη η ΠΟΕ- ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που φέρνει η νέα δανειακή σύμβαση.