Latest News

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

5 πράγματα που δεν συζητάνε οι άντρες με τους φίλους τους

Ένας άνδρας είναι ευαίσθητο; μπορεί και περισσότερο από μια γυναίκα.Είναι κουτσομπόλης και μπορεί να «πιάσει το φτυάρι» μαζί με τους κολλητούς του και να θάψει γνωστούς κι αγνώστους. Είναι όμως μερικάθέματα ταμπού, για τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει, ακόμη και μετον καλύτερό του φίλο...



1. Ερωτευμένος; Ποιος εγώ;

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Είναι φορές που πιστεύω πως έναςάνδρας δεν μπορεί να το παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Πόσωμάλλον στον κολλητό του, ο οποίος δεν θα κάνει τίποτα άλλο απόατελείωτη «καζούρα»! Μα, ειλικρνά! Φαντάσου το σκηνικό. Βρισκόμαστε στοστέκι για να δούμε έναν ακόμη αγώνα Champion’s Leage και εκεί πρινπαραγγείλουμε την δεύτερη μπύρα το ξεφουρνίζω: «Είμαι ερωτευμένος!» Τομόνο που μου έρχεται είναι να βάλω τα γέλια. Σαν να άκουσα το καλύτεροανέκδοτο. Μην θυμώνεις… αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι ευτυχισμένοςκαι ερωτευμένος μαζί σου. Πολύ απλά μια τέτοια κουβέντα δεν θα βγείποτέ από τα χείλη μου σε αντροπαρέα. Απλά κάποια στιγμή το παίρνουνχαμπάρι… και φυσικά δεν γλιτώνω την «καζούρα»

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το να παραδεχθεί ένας άνδρας ότιείναι ερωτευμένος, πρέπει να δηλώνει αδυναμία. Κι όμως όταν έρθει η ώρανα το ξεστομίσω, με πιάνει τρέμουλο.

2. Ζηλεύω, ζηλεύω!

Ναι, είναι αλήθεια πως μπορώ να γίνω πράσινος από τη ζήλια μου. Αυτόείναι και φυσικό άλλωστε. Το πρόβλημα είναι πως ενώ εσύ θα βγάλεις τηζήλια σου για εμένα πρώτο θέμα στην καθημερινή κουβεντούλα με τις φίλεςσου, εγώ δεν πρόκειται να το αναφέρω ποτέ στον κολλητό μου. Όταν έναςάνδρας μυριστεί την ζήλια να ξεχειλίζει στον φίλο του, όχι μόνο δενπρόκειται να τον βοηθήσει με παρήγορα λόγια, αλλά θα τον κάνει νααισθανθεί χειρότερα. Τόσο που από την ντροπή μου μπορεί και να πάψω ναζηλεύω…
Κι αν νομίζεις πως αυτό είναι καλό, σε πληροφορώ πως δεν είναι!Προκειμένου να διαφυλάξω την ανδρική μου υπερηφάνεια μπορώ να καταπιέσωόλα μου τα συναισθήματα και μαζί με την ζήλια να διώξω και τηντρυφερότητα.

3. Όταν στο κρεβάτι μου επικρατεί ύποπτη ησυχία!

Μπορεί σε εσένα να πω την κλασική ατάκα «Αγάπη μου, δεν καταλαβαίνω!Δεν μου έχει ξανασυμβεί άλλη φορά»! Στον κολλητό δεν υπάρχει ούτε αυτήη μία και μοναδική σεξουαλική αστοχία. Η μόνη σεξουαλική συζήτηση πουκάνω με τους φίλους μου είναι για τις – πραγματικές ή κάπως φανταστικές– εκπληκτικές επιδόσεις μου στο σεξ! Κι ας έχω την υπόνοια πως μπορείνα πρέπει να σου απονείμω το βραβείο καλύτερης ερμηνείας. Τοπαραδέχομαι. Ντρέπομαι! Ένας άντρας νιώθει τεράστια ανασφάλεια γιατέτοια θέματα. Μπορεί λοιπόν να έχει συμβεί στον κολλητό μου δεκάδεςφορές, όμως δεν θα μου το πει για να με κάνει να νιώσω καλύτερα.Εντάξει, μπορεί να μην με ειρωνευτεί. Θα παραμείνει όμως σιωπηλός,χωρίς να ξέρει τι να κάνει και το πιθανότερο είναι να καταλήξουμεβιαστικά σε άλλο θέμα!

4. Χυλόπιτα; Τι είναι αυτό!

Αν δεν συμβεί μπροστά του, δηλαδή σε κάποια κοινή μας έξοδο, τότε δενυπάρχει περίπτωση ένας άνδρας να παραδεχτεί σε έναν άλλον την απόρριψη.Και εδώ που τα λέμε, αν δεν υπάρχουν στοιχεία γιατί να το κάνει; Άνδραςή γυναίκα, ένας άνθρωπος με πληγωμένη περηφάνεια δεν επιζητά τον οίκτοκανενός. Αν για κακή μου τύχη σε θυμηθεί και ρωτήσει τι συνέβη μεταξύμας, πολύ απλά θα του πω: «Τη βαρέθηκα μωρέ και της το ξέκοψα!»

5. «Σκέφτομαι να της κάνω πρόταση γάμου»

Είναι μια κουβέντα που δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να την δειςνα συμβαίνει μεταξύ δύο φίλων. Κι αν συμβεί θα είναι τύπου joke….
Δεν είναι τυχαίο που συνήθως, αν θέλω κάποιον «συνεργό στο έγκλημα» θαπροσεγγίσω κάποια δική σου φίλη. Εκείνη θα με βοηθήσει να το κάνωσωστά. Όπως σου αρέσει. Να διαλέξω το σωστό δαχτυλίδι για να μηνπροτιμήσεις να το καταπιείς μέσα από το ποτήρι της σαμπάνιας που στοέχω ρίξει. Ο κολλητός μου τι ακριβώς να κάνει; Το πολύ, πολύ να τονπιάσουν τα υπαρξιακά του, που άλλος ένας από την παρέα παίρνει τονδρόμο που δεν έχει γυρισμό. Και φυσικά να αρχίσει να με αποτρέπει απότο «έγκλημα».
topeiraxtiri