Latest News

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησαν 3 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα σε 15 μέρες!

Διαστάσεις-σοκ λαμβάνουν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης! Τέλος στη ζωή τους έδωσαν τρεις εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ ένας τέταρτος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και έμεινε...

...
ανάπηρος μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες !


Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε o πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος,περιγράφοντας με τον πιο δραματικό τρόπο την κατάσταση απελπισίας που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά την κατάργηση φορέων αι οργανισμών, τις δραστικές περικοπές στους μισθούς τους και την κατάργηση βασικών δικαιωμάτων τους στην ιατροφαρμακευτική και υγειονομική περίθαλψη.

Οπως κατήγγειλε στο newsit.gro πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος " κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο αυτοκτόνησαν 2 εργαζόμενοι στο Δήμο της Αθήνας (ο ένας εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας), ένας εργαζόμενος αυτοκτόνησε στο Δήμο Συκεών στη Θεσσαλονίκης, ενώ ένας ακόμη εργαζόμενος στο Δήμο Χαϊδαρίου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μπορεί να μην έχασ τη ζωή του όμως έχασε και τα δυό του πόδια".

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πραγματοποίησαν σήμερα τετράωση στάση εργασίας ενώ θα πραγματοποιησουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Υπουργεία Υγείας, Εργασίας και Εσωτερικών.