Latest News

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Δώστε ό,τι έχετε ευχαρίστηση..."


 Κάλεσμα ανθρωπιάς ή εξαθλίωσης; Κάπως έτσι θα μπορούσε να συνοψίσει κανείς το δίλημμα της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία...... με την ΚΟ.ΔΕ.Π.  Ο Δήμος Πειραιά καλεί  το Σάββατο 2  και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Κοραή, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-Εθελοντές-Δημότες-Εμπόρους-Επιχειρήσεις-Σούπερ Μάρκετ, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τρόφιμα-είδη ρουχισμού κι άλλα είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε απόρους και οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Όπως τόνισε ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος: «αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου και το νέο χρόνο, η σκέψη μας πρέπει να είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο από όλους. Τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.
Να κάνουμε πράξη την κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Να γεμίσουμε την πλατεία Κοραή, με το περίσσευμα της Αγάπης μας. Πιστεύω ότι όλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό μας το κάλεσμα και ο Πειραιάς θα στείλει το δικό του μήνυμα.»     
@ Τουλάχιστον να τηρηθεί μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να μην δούμε επικοινωνιακά σόου που να προσβάλλουν όσους ανθρώπους έχουν πραγματικά ανάγκη κι έρθουν στην Κοραή...