Latest News

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Μήπως ζουν σ' άλλη πόλη;

Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Κάτω στον Πειραιά φαίνεται πως έχουν τη δική τους εικόνα για την καθημερινότητα των πολιτών. Την ώρα που η εγκληματικότητα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και μάλιστα σημειώνει αυξητική τάση κάθε μήνα, στον Πειραιά διατείνονται...
... ότι  "παρά το γεγονός ότι είμαστε λιμάνι κι αυτό συνεπάγεται αυξημένη εγκληματικότητα έναντι των πόλεων που δεν είναι  λιμάνια, είμαστε πολύ καλύτερα από άλλες πόλεις που δεν είναι λιμάνια. Έχουμε πολύ περιορισμένη εγκληματικότητα. Τόσο περιορισμένη που δεν μας επιτρέπει να ανησυχούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα...".
Η αλήθεια είναι πως κακοποιοί επιδίδονται καθημερινά σε εγκληματικές δραστηριότητες στρέφοντας τη δράση τους κυρίως σε σπίτια και σε καταστήματα γεγονός που έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας σε όλους τους πολίτες. Από τα δελτία των αστυνομικών αρχών διαπιστώνεται ότι ο αριθμός των διαρρήξεων και των ληστειών  έχει εκτοξευθεί.
@Αυτή είναι η πραγματικότητα και κάτω στο λιμάνι του Πειραιά...