Latest News

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πως έπιασαν ξανά τον αγωνιστή Big Mac

  Το πούρο και το κομπολόι φαίνεται πως "πρόδωσαν" σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις τον αγωνιστή BIG MAC ο οποίος έπεσε ξανά στα χέρια των αρχών, την ώρα που απολάμβανε τον καφέ του σε κεντρική καφετέρια των Σκοπίων. Αλλωστε, ο No1 καταζητούμενος των τελευταίων μηνών, Μάκης Ψωμιάδης,
ήταν αγνώριστος......εμφανισιακά. Ξυρισμένος, χωρίς το γνωστό παχύ μουστάκι συνελήφθη στα Σκόπια.

Ο 55χρονος, διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου δηλαδή στημένα παιχνίδια.

Οι Έλληνες αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και, την ώρα που ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας, απολάμβανε τον καφέ του, ενημέρωσαν τους Σκοπιανούς συναδέλφους τους, οι οποίοι με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση τον συνέλαβαν, πριν προλάβει να αντιδράσει.

Ο Big Mac οδηγήθηκε στα κεντρικά της Αστυνομίας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης και να κινηθεί ο σχετικός μηχανισμός για την έκδοση του στην Ελλάδα.

Τελικά, αν και οι αστυνομικοί διατείνονταν ότι δεν επρόκειτο να ασχοληθούν ξανά με τον «Μάκαρο» και έριχναν το μπαλάκι στις δικαστικές αρχές, όχι μόνο είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψη του, αλλά σε συνεργασία με την ΕΥΠ είχαν εξαπλώσει τις έρευνες εκτός Ελλάδος και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή, για να τον βάλουν στο χέρι.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα με έναν πραγματικά ασυνήθιστο τρόπο.

Ο Μάκης Ψωμιάδης βγήκε από τα σύνορα με το λεωφορείο που μεταφέρει παίκτες από τη Θεσσαλονίκη στο καζίνο των Σκοπίων!