Latest News

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Όχι στους ιδιώτες λέει ο Β. Μιχαλολιάκος


Καμία ιδιωτική εταιρία να μην τολμήσει να έρθει για αποκομιδή απορριμάτων στον Πειραιά. Αυτό κατέστησε σαφές για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. υπάμαι γιατί πηγαίνουν σε άλλους Δήμους του Λεκανοπεδίου Αττικής. Είναι εντελώς εξωθεσμική η παρέμβαση του...
κ. Σγουρού να αποσύρει τα σκουπίδια από τους Δήμους. Καλά κάνει και έχει την αρμοδιότητα της δημόσιας υγείας και  καλά κάνουμε και έχουμε τις ευθύνες που από το νόμο απορρέουν σε εμάς.
Το λέω ευθέως, κρύβονται συμφέροντα,  κρύβονται σχέσεις Υπουργών με εταιρίες που δεν έχουν ούτως ή άλλως την υποδομή. Και αν αποδεχτεί ότι είχαν την αρμοδιότητα, δεν έχουν όμως  την υποδομή. Κοροϊδεύουν για επικοινωνιακούς λόγους. Με ανοιχτά φορτηγά και με την συνοδεία αστυνομικών, με τους φακούς της τηλεόρασης, κάνουν δήθεν αποκομιδή σκουπιδιών".
 Ο Μανιάτης δήμαρχος άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να συνέλθει, τονίζοντας δε πως οι υπουργοί του έχουν ξεφύγει. Παράλληλα επεσήμανε σε όλους τους τόνους πως οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για απολύσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα στους δήμους, δεν πρόκειται να περάσουν στον Πειραιά. «Αν τολμήσουν να κάνουν οτιδήποτε θα μας βρουν απέναντί τους και εμάς και τον Πειραϊκό λαό» επεσήμανε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, προκαλώντας ήδη, ποικίλες αντιδράσεις.