Latest News

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Όχι στο λουκέτο του Α.Τ. Τροιζήνας


Στην αδικαιολόγητη σπουδή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προχωρήσει στην κατάργηση του Α.Σ. Δρυόπης στο Δήμο Τροιζήνας αναφέρεται πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Κατσαφάδος. «Ο Αστυνομικός Σταθμός Δρυόπης καλύπτει μία...



...μεγάλη γεωγραφική περιοχή στο Δήμο Τροιζήνας.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεθοδεύει την κατάργησή του με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονο συναίσθημα ανασφάλειας στους κατοίκους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τίθεται ζήτημα λειτουργικού κόστους αφού το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία είναι ιδιοκτησία του Δήμου Τροιζήνας και έχει παραχωρηθεί δωρεάν στην Ελληνική Αστυνομία.
Ο κ. Κατσαφάδος αναρωτιέται αν υπάρχει λογική και ηθικό υπόβαθρο στην αναστολή λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Δρυόπης. Επισημαίνει την έξαρση της εγκληματικότητας και των παραβατικών συμπεριφορών που επιβάλλουν τη λειτουργία του συγκεκριμένου αστυνομικού σταθμού που καλύπτει τις ανάγκες και των γειτονικών χωριών αλλά και το γεγονός ότι η περιοχή αντιμετωπίζει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης.
Τέλος, καλεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να επανεξετάσει το ζήτημα και κυρίως να αποκτήσει ολοκληρωμένη ενημέρωση για την περιοχή και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.