Latest News

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Άλλαξε ο Νικολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς


Σοκ στον πειραϊκό λαό έχουν προκαλέσει οι νέες αλλαγές στο διοικητικό μοντέλο της δημοτικής ραδιοφωνίας Πειραιά.
Άφωνοι οι πειραιώτες...

...παρακολουθούν τις «έξυπνες» και πρωτότυπες ιδέες που αρχίζουν σιγά σιγά να υλοποιούνται στο πλαίσιο της αναβάθμισης και του πειραιοκεντρικού χαρακτήρα για το «Κανάλι 1». 

Η πρώτη επιλογή αφορούσε στον ορισμό αναπληρωτή γενικού Διευθυντή, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εκτελούσε άτυπα χρέη Διευθυντή. 
Εντύπωση προκαλεί, όμως, ότι δεν ορίστηκε Διευθυντής, μιας και το «Κανάλι 1» εξακολουθεί να παραμένει ακέφαλο. Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, ο τίτλος του αναπληρωτή γενικού Διευθυντή, εφευρέθηκε γιατί δεν υπήρχαν τα απαραίτητα προσόντα (π.χ Πανεπιστημιακό πτυχίο) και βέβαια το γεγονός, ότι ο αναπληρωτής δεν έχει την δημοσιογραφική ιδιότητα, που παραδοσιακά «απολάμβανε» αυτή η θέση.
Όμως οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Ορίστηκε και νέος υπεύθυνος ενημέρωσης, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο. Οι κακές γλώσσες, λένε πάλι, ότι η επιλογή έγινε με μοναδικό κριτήριο την σταθερή παρουσία του νέου υπεύθυνου, δίπλα σε αιρετούς όλων των αποχρώσεων, που τα τελευταία χρόνια διετέλεσαν διοίκηση στο δήμο Πειραιά. Κατά μια άλλη εκδοχή, η επιλογή αυτή θα μπορούσε να αποτελεί δικαίωση για το νέο υπεύθυνο, μιας και πριν από την «ιστορική» εκπομπή με τον δήμαρχο Πειραιά, δεν είχε ακουστεί ποτέ η φωνή του στον αέρα, ενώ πληρωνόταν τρία χρόνια από το «Κανάλι 1».
@Μιλάμε για την απόλυτη αργομισθία, κουμπάροι…