Latest News

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Έφυγε η Amy Winehouse


Έσβησε σε ηλικία 27 ετών η τραγουδίστρια Amy Winehouse, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της σήμερα το απόγευμα. Ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως «ανεξήγητος»...... από την αστυνομία. Όπως μετέδωσε το ΒΒC, η ταλαντούχα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Camden Square NW1 λίγο πριν τις 16.05 ώρα Λονδίνου. Η νεαρή Amy δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους δαίμονες που την κυνηγούσαν. Η σύντομη και ταραγμένη της ζωή περιελάμβανε πολλές εισαγωγές σε κέντρα αποτοξίνωσης στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
Κάτοχος πέντε βραβείων Γκράμι, ένα τεράστιο ταλέντο και μια καταπληκτική φωνή που θυσιάστηκε στο βωμό των καταχρήσεων. Στο σύντομο πέρασμά της από το μουσικό στερέωμα και με μόλις δύο δίσκους κατάφερε να κάνει τεράστιες επιτυχίες στα δισκογραφικά charts.
Σε ηλικία μόλις 20 ετών το 2003 με το τραγούδι της «Frank» κατάφερε να ξανακάνει μόδα την jazz μουσική, σπάζοντας κάθε ρεκόρ πωλήσεων στη Μεγάλη Βρετανία. Η καριέρα της, ωστόσο, απογειώθηκε το 2007 με το «Back to Back» όπου κατάφερε να πουλήσει πάνω από 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.
Η τελευταία της εμφάνιση στην πολυαναμενόμενη περιοδεία της σημαδεύτηκε από την πολύ άτυχη παρουσία της στη Σερβία, όπου εμφανίστηκε μεθυσμένη, παραμιλώντας και τρεκλίζοντας πάνω στη σκηνή, αφήνοντας άναυδους τους θαυμαστές της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει όλη την Ευρωπαϊκή της περιοδεία, της οποίας σταθμός ήταν και η Ελλάδα!