Latest News

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Στα σκουπίδια η ανακύκλωση

Αν και ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωνε πως το οργανωμένο σχέδιο ανακύκλωσης αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την...... αλλαγή που σηματοδοτείται στον τομέα Καθαριότητας, παραδέχθηκε σε μια κρίση ειλικρίνειας, την ζοφερή αλήθεια για τους μπλε κάδους και την πραγματική χρησιμότητά τους. «Τα απορριμματοφόρα που μαζεύουν σκουπίδια, μαζεύουν και τους μπλε κάδους και το αντίστροφο» δήλωσε ο δήμαρχος από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι στο θέμα ανακύκλωση, επικρατεί ένα μπάχαλο!

Με λίγα λόγια τα απορριμματοφόρα της Καθαριότητας μαζεύουν τα ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία καταλήγουν στα σκουπίδια και τα αντίστοιχα οχήματα της ανακύκλωσης, για τα οποία οι Πειραιώτες έχουν πληρώσει ένα σωρό λεφτά, μαζεύουν σκουπίδια.
Αν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προσπάθησε να «μπαλώσει» την παραδοχή του δημάρχου, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επέμεινε ότι …έτσι είναι τα πράγματα, ενώ προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας πως σκοπεύει να προμηθευτεί 1.100 μπλε κάδους επιπλέον!
@Κατά τα λοιπά, δηλώνουν ευαισθητοποιημένοι για το περιβάλλον...