Latest News

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αντιπολίτευσης το ανάγνωσμα των blogs

Μας έχει μπερδέψει ο Γιάννης Μίχας.
Από τη μία, δηλώνει τη στήριξή του στον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο για το θέμα των προσλήψεων, λέγοντας στο δημοτικό συμβούλιο ότι...
...δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι διαδικασίες πρόσληψης ήταν παράτυπες και ρουσφετολογικές, γιατί "γνωρίζει την άποψη του δημάρχου".

Δήλωσε μάλιστα πως είναι πεπεισμένος ότι ο διαγωνισμός δεν είναι στημένος «όπως γράφουν ορισμένα blogs»!
(Ας ρίξει μια ματιά στα ονόματα και αμέσως θα διαπιστώσει τη λίστα της οικογενειοκρατίας πράσινων συντρόφων του και γαλάζιων «τζακιών» του Πειραιά).
Από την άλλη, ζητάει από την διοίκηση του «7ου» να στείλει στον ΑΣEΠ τους φακέλους πρόσληψης, για να αποδειχθεί η διαφάνεια και να σταματήσει η «έντονη παραφιλολογία του διαδικτύου».
Αναρωτιόμαστε, αν δεν είχαμε αποκαλύψει τα ονόματα και τη λίστα με τα 20 ονόματα, θα ασχολιόταν κανείς με το θέμα; Η ουσία δεν είναι να αποκατασταθεί η διαφάνεια, που την τσαλάκωσαν, κατά τον Γιάννη Μίχα, «ορισμένα blogs».
Η ουσία είναι οι διαδικασίες πρόσληψης να είναι όντως αξιοκρατικές και η αντιπολίτευση να αναδεικνύει από μόνη της τόσο σοβαρά θέματα, βασιζόμενη στον ρόλο της και όχι σε δημοσιεύματα από "ορισμένα blogs".