Latest News

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η γυμνή αλήθεια των εμπόρων


"Το αφεντικό τρελάθηκε", έλεγαν παλιά οι  μαγαζάτορες για να ξεπουλήσουν ότι είχε μείνει στα ράφια των  μαγαζιών τους. Αυτό φαίνεται πως ισχύει ακόμα για ορισμένους εμπόρους του Πειραιά.
Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει το σκεπτικό της ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά που κάνει λόγο...

...για ανάσα στον εμπορικό κόσμο από τις κινητοποιήσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 Διαβάστε τι υποστηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά και :
         
"Σίγουρα, το να σιγάσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν είναι το καλύτερο, ούτε και η επιθυμία μας και σε κάθε περίπτωση συμμεριζόμαστε την αγωνία και τον προβληματισμό των συνεργατών μας δημοσιογράφων.

          Όμως, στο περιθώριο της δικής τους κινητοποίησης, μπορέσαμε να ξεκουράσουμε τα μυαλά μας, τα στομάχια και τις ψυχές μας, που έχουν γεμίσει με αγωνία στην αναμονή του οικονομικού Αρμαγεδώνα, που ζούμε κυριολεκτικά, αλλά και ψυχολογικά.

           Τους ευχαριστούμε, που για τρεις μέρες, η αγορά αποφορτίστηκε, το καταναλωτικό κοινό αντέδρασε θετικά και «μύρισαν» Άνοιξη τα «εξαντλημένα» ταμεία μας.

          Επιθυμία μας, είναι να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους, με αποτύπωση των γεγονότων, χωρίς όμως περιττές και αψυχολόγητες υπερβολές, που δυστυχώς οδηγούν τους καταναλωτές σε απαισιοδοξία και συγκράτηση, κάτι που αποδεδειγμένα δεν ωφελεί κανέναν μας.

          Ας αρχίσουμε λοιπόν, αντί να καταστροφολογούμε, να αναπτυξιολογούμε και να συμβάλουμε όλοι ανεξαιρέτως στην προσπάθεια να διαμορφώσουμε, μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μια καλύτερη ψυχολογία στην αγορά, βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο".
 @ Καλά λέμε ότι το αφεντικό τρελάθηκε για να μην πούμε τίποτα χειρότερο γι' αυτόν που σκέφτηκε να γράψει τέτοιες ανοησίες...