Latest News

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Έσπασε τη σιωπή του ο Στέφανος Χρήστου


Φαίνεται πως ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου έχει αδύναμα πολιτικά αντανακλαστικά και λειτουργεί με διαφορά φάσης!
Πως αλλιώς να ερμηνευθεί η σημερινή δήλωσή του για την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της πόλης; Στις...


...18 Φεβρουαρίου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος εξήγγειλε σε ειδική εκδήλωση στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά την μεταφορά του ΟΚΑΝΑ σε νοσοκομειακή μονάδα. Το παρόν είχαν δώσει όλοι οι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του Πειραιά, μεταξύ των οποίων και ο ...Στέφανος Χρήστου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά "έσπασε τη σιωπή του" και αποφάσισε να μας κάνει κοινωνούς της άποψης του για την μεταφορά του ΟΚΑΝΑ (όχι ότι είχαμε και καμία έννοια να την μάθουμε).



Η πιο εντυπωσιακή παράμετρος της «καθυστερημένης» δήλωσης Χρήστου είναι ότι διαφωνεί με την μεταφορά του ΟΚΑΝΑ και προτείνει την κατασκευή καινούργιων κτιρίων στον υπάρχον χώρο (!) . Τέλος, δεν διστάζει να τα χώσει στην Κυβέρνησή (του) λέγοντας πως «η Πολιτεία πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις της».

@Μετά από δέκα μέρες θυμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά να μας ενημερώσει για τις απόψεις του περί μεταφοράς του ΟΚΑΝΑ; Γιατί δεν μοιράστηκε τους προβληματισμούς του με τον Ανδρέα Λοβέρδο στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά;