Latest News

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Το "πλην" του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Το πρώτο μήνα της θητείας του, ο δήμαρχος Πειραιά πρόλαβε να κάνει ένα μεγάλο λάθος που του αφαίρεσε πόντους από το "κοινωνικό" του προφίλ. Με το "καλημέρα", ο Βασίλης Μιχαλολιάκος προχώρησε......στις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις των 22 χαμηλόμισθων και απλήρωτων εργαζόμενων της ΔΗ.ΡΑ.Π., ενώ παραμένουν οι υψηλόμισθοι αργόμισθοι συνεργάτες στο "Κανάλι 1". 
Ακόμη κι αν η προηγούμενη διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου, δρομολόγησε και μεθόδευσε την "σφαγή των 22", ο δήμαρχος Πειραιά συναίνεσε στην απόλυση των εργαζομένων, την πρώτη εργάσιμη μέρα από την ανάληψη των καθηκόντων του!


Επιπλέον, είναι πολιτικά και ηθικά αδιανόητο να δέχεται ο Βασίλης Μιχαλολιάκος να χρεωθεί τις καραμπινάτες παρανομίες μιας απερχόμενης Διοίκησης και να δίνει, ελαφρά την καρδία, το τελικό ok για να απολυθούν 22 εργαζόμενοι, χωρίς να έχει προσωπική άποψη για τον καθένα ξεχωριστά.  

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που  μεθόδευαν τη μετάταξή τους στο Δήμο άλλοι 19 εργαζόμενοι της ΔΗΡΑΠ μεταξύ των οποίων ήταν και γιος της πρώην προέδρου. Ο τελευταίος είχε προσληφθεί από τη μητέρα του και πληρώνονταν χωρίς να εργάζεται στο δημοτικό ραδιόφωνο, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονταν να είναι και στα 18μηνα του Δήμου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, αλλά το απίστευτο είναι ότι το ρουσφέτι της ντροπής παραμένει στη θέση του και συνεχίζει να παίρνει δημοτικό χρήμα, αντί να προχωρήσουν στα νόμιμα!

 @Σε περίπτωση συγκάλυψης, το πολιτικό κόστος είναι όλο του Βασίλη Μιχαλολιάκου και χρεώνονται ως το πρώτο μεγάλο "πλην" της δημαρχιακής του θητείας...