Latest News

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Και θράσος και βλακεία


Αντί να ντρέπεται για το βόλεμα του γιου και των κολλητών της στο δήμο και να πάει να κρυφτεί για τις παράνομες απολύσεις δημοσιογράφων, η αποτυχημένη πρώην πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. ομολογεί...

...όπου σταθεί κι όπου βρεθεί χωρίς ίχνος ντροπής το ρουσφέτι του γιου της! Μαθαίνουμε, πως σε κατ' ιδίαν συζητήσεις λέει πως "δεν έκανε και κάτι φοβερό", αφού "όλοι στο Κανάλι ήταν ρουσφέτια" ! Η ίδια λέει πως "στο δήμο Πειραιά έγιναν σημεία και τέρατα την τετραετία Φασούλα, ο γιος μου τους πείραξε"; 
Το θράσος της εν λόγω μη αιρετής και διορισμένης προέδρου δεν έχει όρια. Παραδέχεται ανοιχτά πλέον ότι έχει παρανομήσει, αφού ο γιος είχε προσληφθεί παράλληλα και στο δήμο και στο "Κανάλι Ένα", λαμβάνοντας δύο μισθούς και μάλιστα, χωρίς να διαθέτει τα τυπικά προσόντα! 
Η διπλοθεσία αυτή είναι παράνομη και δεν μπορεί να συμβαίνει χωρίς παρατυπία. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται να είναι διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση να λήγει τον Απρίλιο. Για την πρόσληψη με 18 μηνη σύμβαση στο Δήμο, χρειάζεται ο υποψήφιος να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι είναι άνεργος. Το ίδιο πρόσωπο αποκαλύφθηκε ότι  τουλάχιστον για μια τριετία φέρεται να είχε αορίστου σύμβαση στη ΔΗΡΑΠ, αλλιώς δεν καλύπτεται από το νόμο για να πάρει μετάταξη στο Δήμο.
Παρόλα αυτά, η πρόεδρος δηλώνει χωρίς ίχνος ντροπής ότι ο γιος της είναι ρουσφέτι και παραδέχεται πως δεν είναι νόμιμα διορισμένος στο Δήμο.

@Τελικά μιλάμε για θράσος ή βλακεία; Μάλλον και τα δύο...