Latest News

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η σιωπή της αντιπολίτευσης


Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί  η στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Πειραιά για τα πρωτόγνωρα στα δημοτικά χρονικά σκανδαλώδη ρουσφέτια, αλλά και τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις δημοσιογράφων από την αποτυχημένη π. πρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π. Η τελευταία φρόντισε στην εκπνοή της θητείας της να βολέψει παράνομα το γιο και 18 ακόμη εκλεκτούς της στο δήμο Πειραιά, ενώ την ίδια ώρα έδιωχνε  22 απλήρωτους και χαμηλόμισθους εργαζόμενους από το "Κανάλι 1". 
Η σιωπή και η αδιαφορία...


...των επικεφαλής των αντιπολιτευτικών παρατάξεων του δήμου Πειραιά δεν τους τιμά και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα, τουλάχιστον στους ψηφοφόρους τους.
Οι Γιάννης Μίχας, Πέτρος Μαντούβαλος, Ελπίδα Παντελάκη, Γιάννης Καρδαράς και Θανάσης Διαβολάκης εμφανίζονται μέχρι στιγμής να σφυρίζουν αδιάφορα,  τόσο για τις παράνομες απολύσεις, όσο και για την αήθη κίνηση της απερχόμενης να τακτοποιήσει παράτυπα το γιόκα της στο δημαρχείο της Κοραή. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δεν έχουν μπει καν στον κόπο να εκδώσουν μια ανακοίνωση ή έστω να εκφράσουν άποψη ως οφείλουν, για τις καραμπινάτες παρανομίες της αποτυχημένης προέδρου, με μοναδική εξαίρεση τον Αντώνη Καλογερόγιαννη.

@Αν δεν αντιδράσουν σ' αυτές τις κραυγαλέες παρανομίες, τότε θα θεωρηθούν πως είναι συνένοχοι στα "εγκλήματα" της Ευριπίδου...