Latest News

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ιδού πως διόριζαν τους ημετέρους στο Δήμο

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)
Ο στιχουργός Μιχάλης Αβατάγγελος διορίστηκε ως κηπουρός στο δήμο Πειραιά! Το όνομά του φιγουράρει στη δεύτερη θέση της λίστας επιτυχόντων με ειδικότητα εργατών κήπων.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τον τελικό πίνακα κατάταξης (βλέπε σχετικό έγγραφο- ντοκουμέντο  ακριβώς δίπλα) για μερική απασχόληση που ανακοινώθηκε...
... στις 2 Ιουνίου 2010 από τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά. 


Πρόκειται για συνολικά 20 θέσεις εργατών κήπων, εκ των οποίων οι 6 δόθηκαν σε υποψηφίους με κοινωνικά κριτήρια στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), δηλαδή όσοι έχουν απολυτήριο δημοτικού.


Τη μια απ'  αυτές κατέλαβε ο στιχουργός που φαίνεται πως ήθελε από μικρός να γίνει κηπουρός. Ο ίδιος διατείνεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για το ρουσφέτι που, όπως ισχυρίζεται,  έγινε εν άγνοιά του ύστερα από πρωτοβουλία του τότε γενικού γραμματέα Γιώργου Οικονομόπουλο. Αν κι αυτό αποτελεί μοναδικό φαινόμενο διορισμού που γίνεται χωρίς να το γνωρίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος υποψήφιος δημοτικός υπάλληλος.Μάλιστα, υποστηρίζει πως δεν αποδέχθηκε τον διορισμό του, αν κι αυτό είναι υπό διερεύνηση χωρίς, ωστόσο, να έχει ιδιαίτερη σημασία.
Εκείνο που έχει σημασία, είναι να δείτε πως διόριζαν τους "κολλητούς" και "ημετέρους" στο Δήμο Πειραιά επί δημαρχιακής θητείας Παναγιώτη Φασούλα.

@ Αλήθεια πως είναι δυνατόν ένας στιχουργός στενός φίλος του πρώην δημάρχου να διορίζεται μέλος του ΔΣ της ΔΗΡΑΠ και να αποφασίζει για την τύχη δεκάδων εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα να συμπεριλαμβάνεται σε πίνακα επιτυχόντων με ειδικότητα εργατών κήπων, παίρνοντας τη θέση άλλου υποψήφιου- και μάλιστα με κοινωνικά κριτήρια -στην κατηγορία όσων έχουν απολυτήριο δημοτικού;