Latest News

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τι έλεγε ο Γιάννης Καρδαράς


"Εκεί που τους χρώσταγαν, τους απέλυσαν γιατί ζητούσαν τις αμοιβές τους. Εκεί που δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν τους μισθούς των εργαζομένων, βρήκαν...
...13.026 ευρώ για την αποζημίωση των απολυμένων. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά της 22/9/2010 το ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ με τους δημοτικούς εκπροσώπους του Γ. ΚΑΡΔΑΡΑ και Μ. ΣΤΑΘΑΚΗ, έθεσε προ ημερησίας διάταξης το θέμα της κατάστασης που επικρατεί στο Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1» ως απόρροια της αυταρχικής αντίληψης της διορισμένης διοίκησης- μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής Π. ΦΑΣΟΥΛΑ-κας Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης και το θέμα των απολύσεων 3 εργαζομένων, επειδή ασκούσαν το νόμιμο δικαίωμά τους της επίσχεσης εργασίας.
Συγκεκριμένα:
1.Η κ. Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ προέβη στη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού «χρησιμοποιώντας» μεταξύ άλλων οκτάμηνη εργαζόμενο που για ευνόητους λόγους «δουλεύει» με την «πώληση» ελπίδας εργασίας!!
2.Η κ. Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, χωρίς απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, προέβη στις 20/9/2010 σε απολύσεις 3 ηχοληπτών που απείχαν της εργασίας τους με τις νόμιμες προϋποθέσεις (επίσχεση).
3.Επίσης έχουμε ως Δημοτική Κίνηση ζητήσει επανειλημμένα από την κ. Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΡΑΠ να μας δοθούν οι μισθολογικές καταστάσεις όλων των εργαζομένων καθώς και τις ημερομηνίες προσλήψεων και εκείνη και το Διοικητικό Συμβούλιο το αρνούνται".

@ Τώρα τι λέει το "Λιμάνι της Αγωνίας" για την πρωτοχρονιάτικη σφαγή των απλήρωτων εργαζόμενων στο "ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ";