Latest News

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Στο μικροσκόπιο ελεγκτών η ΔΗ.ΡΑ.Π


Δικαιώνεται το "Reportaz Net" για τις αποκαλύψεις των καραμπινάτων παρανομιών και των παράτυπων ενεργειών της πρώην Διοίκησης του "Καναλιού Ένα". Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για την οικονομική κακοδιαχείριση στο "Κ-1", καθώς σήμερα...

...μπήκαν στο κτίριο της Ευριπίδου οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αμφιλεγόμενα πεπραγμένα της ΔΗ.ΡΑ.Π., μετά τις αποκαλύψεις για τα απίστευτα ρουσφέτια συγγενών και κολλητών της απερχόμενης αποτυχημένης προέδρου. Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, με επίσημη δήλωσή του, τονίζει: «Χαιρετίζουμε το διαχειριστικό έλεγχο που διεξάγουν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στη ΔΗ.ΡΑ.Π. Ως γνωστόν, η διαφάνεια είναι η σημαία της πολιτικής μας και στο πλαίσιο αυτό, στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 25/1/2011, θα εισηγηθώ την άμεση κίνηση των διαδικασιών για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στα οικονομικά του Δήμου. Ο Πειραϊκός λαός, δικαιούται να έχει ένα Δήμο που θα τον χαρακτηρίζει τόσο η διαφάνεια, όσο και η λειτουργικότητα.Και θα τον έχει».

Το "Reportaz Net" αισθάνεται δικαιωμένο από αυτή την εξέλιξη και θα περιμένει τα αποτελέσματα των ελεγκτών, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην κακοδιαχείριση της πρώην Διοίκησης και αν υπάρχουν τυχόν ευθύνες να αποδοθούν.

@Όπως χαιρετίζει και τη δήλωση του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου ο οποίος χρειάζεται να μπει μπροστάρης για την πλήρη διαφάνεια των οικονομικών στον Δήμο Πειραιά.