Latest News

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ιδού το 18μηνο του γιου-διπλοθεσίτη


Στο φως της δημοσιότητας έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καλογερόγιαννης, την έγγραφη απάντηση που έλαβε από τη Διεύθυνση Προσωπικού του δήμου Πειραιά, σχετικά με την πρόσληψη σε 18μηνο του γιού της απερχόμενης προέδρου της ΔΗ.ΡΑ.Π. στον Δήμο Πειραιά, την ώρα που φαινόταν στα χαρτιά ότι ...

...εργαζόταν και στο "Κανάλι Ένα". 

Ο Αντώνης Καλογερόγιαννης με έγγραφο αίτημά του είχε ζητήσει να έρθει εις γνώση του το εργασιακό καθεστώς και το χρονικό διάστημα που προσελήφθη ο γιος της προέδρου στον Δήμο Πειραιά, έπειτα από τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματά για την παράνομη και παράτυπη διπλοθεσία.
 Με το υπ.αριθμ. 1550/161-17-1-2011 έγγραφό της, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών- Διοικητικών Υπηρεσιών, γνωστοποίησε ότι ο υιός προσελήφθη στο δήμο ως υπάλληλος γραφείου στις 17/6/2010 κι εργάστηκε μέχρι τις 16/1/2011. Τότε υπέβαλλε την παραίτησή του μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ με τις 19 μετατάξεις από τη ΔΗΡΑΠ στο Δήμο.


Το έγγραφο αυτό, έρχεται να επιβεβαιώσει τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τα ρουσφέτια της κυρίας προέδρου. Ο γιος της αποδεικνύεται πως εργαζόταν στο Δήμο Πειραιά και την ίδια χρονική περίοδο φαινόταν ότι είχε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και στο "Κανάλι Ένα". Έτσι, τουλάχιστον εμφανίζεται στα χαρτιά για να μπορεί να εγκριθεί η μετάταξη, αφού κανείς δεν τον είχε δει να εργάζεται στο σταθμό. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος διπλοθεσίτης, όχι μόνο δεν διέθετε τα προσόντα για να προσληφθεί στον δήμο (δεν διαθέτει ECDL), αλλά υπέγραψε ψευδή βεβαίωση ότι ήταν άνεργος (απαραίτητη προυπόθεση για 18μηνο)!


@ Νέες αποκαλύψεις αναμένονται σύντομα και γι' άλλα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ με τις μετατάξεις και ανήκουν στο πολύ στενό περιβάλλον της απερχόμενης προέδρου...